Talent ontwikkelen in het onderwijs of kinderopvang

Geld verdienen én werken aan je toekomst?

Wil jij als afgestudeerde Sport en Beweeg student niveau 2, pedagogisch medewerker en/of onderwijsassistent  betaald aan de slag in zowel het onderwijs als in de Kinderopvang?
talent-ontwikkelen

Werken en leren

Voor tegelijkertijd werken en leren ben je bij ons aan het juiste adres. Je werkt en leert samen met gelijk gestemde. Als je bij Loopbaan Garantie in het onderwijs of de kinderopvang aan de slag gaat, kan je daarnaast ‘gratis’ studeren. Onze coaches ondersteunen jou bij het uitvoeren van jouw studie en betalen de studiekosten. Zo heb je altijd een vast aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je met al je vragen terecht. Daarnaast helpen onze coaches je verder met jouw talentontwikkeling.

 

erkend leerbedrijf sbb

Samen je talent ontwikkelen

Werken bij Loopbaan Garantie betekent werken aan jouw talentontwikkeling. Er ontstaan daardoor veel kansen en mogelijkheden. Je kan direct werken in het onderwijs of de kinderopvang en tijdens je opleiding aan de slag bij een BSO of basisschool. Op deze manier verdien je geld en kan je tegelijkertijd de stage gekoppeld aan je opleiding tegen betaling uitvoeren.!  Daarnaast biedt onze Academy een breed aanbod van workshops die bijdragen aan talentontwikkeling.

Wat bieden wij onze talenten?