Levenlang leren

Schrijf je nu in en maak gebruik van al onze diensten en ondersteuning. 

Wat bieden wij?

Vanuit de driehoek opleidingen, praktijkpartners en Loopbaangarantieplan werken we samen aan nieuwe “hybride” onderwijsoplossingen.

Online trainingen

De “online beweegcoach” (ookwel OBC genoemd) is een via het internet aangeboden educatie -en trainingsplatform. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor pedagogisch medewerkers, leerkrachten, begeleiders, coaches en trainers. 

Training op maat staat hierbij centraal. Bezoek ons online educatie platform en raakt geinspireerd. 

Trainingen en workshops

De trainingen en workshops van onze Academy helpen jou sneller en doelgerichte in het werkveld te opereren, je bent voorbereid op de taken zonder de wensen en vragen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

Je leert over de nieuwste en meest effectieve methoden en structuren, zodat je gewapend met een optimale mix van praktische tips en theoretische kennis jouw taak direct op kwalitatief niveau kan uitvoeren.

In onze (online) trainingen/workshops leer je jouw pedagogisch-, onderwijs- en management talenten pragmatisch in te zetten en verkrijg je inzichten in de praktijk van het onderwijs en sport en bewegen.

Hybride onderwijs oplossingen
Onze organisatie werkt nauw samen met verschillende praktijk organisaties. Voor verschillende commerciele sportorganisatie bureaus, schoolbesturen, overheden en evenement organisatie bureaus zijn wij mede verantwoordelijk voor de opleiding en inzet van medewerkers.
Samen met professionals hebben we een whitepaper “hybride onderwijs oplossingen” ontwikkeld.
Vanuit de gezamenlijke behoefte aan professionalisering en continuiteit organiseren wij de inzet van personeel zodanig dat dit een structureel karakter krijgt.
CRKBO erkend

Opleiden en aanbieden van professionele leerwerkplekken. Ons uitgebreide netwerk in de onderwijs-, kinderopvang en evenementen sector geeft ons de mogelijkheid ideale leer(werk)plekken te creeren.

Online trainen, ook dat kan!

De “online beweegcoach” is een via het internet aangeboden educatie -en trainingsplatform. Dit platform is ontwikkeld voor zogenaamde ouders, verkeersleerkrachten, begeleiders, coaches en trainers. Training op maat staat hierbij centraal.

Onze opleidingen en trainingen

Natuurlijk, bij ons leer je een levenlang en daarnaast krijg je nog veel meer….

k

BBL sport en bewegingsleider

Als je bij ons als sport en spel begeleider in het onderwijs of de kinderopvang aan de slag gaat, kan je daarnaast “gratis” studeren voor de opleiding BBL Sport- en Bewegingsleider

Beweeg Wijs

Actief in het basis onderwijs. Volg onze 2-daagse training tot speelbegeleider voor de gezonde school interventie Beweeg Wijs. Minimale opleidingseis, niv 4 sport en bewegen.

Pedagogisch medewkr niv 3

Direct werken in het onderwijs en tijdens je opleiding als “ pedagogisch medewerker niv 3 in opleiding” aan de slag bij een BSO. Minimale eis: niv 2 sport en bewegen

Play2Live coach

Volg onze training tot Junior Beweeginterventie coach. Certificaat is te behalen tijdens de stage uren bij een van onze leerwerk bedrijven. Minimale eisen niv 3/4 sport en bewegen.

Persoonlijke coaching

Wij hebben coaches die jou verder gaan brengen.

Trainingen

Persoonlijke trainingen en coaching. Diverse Train de trainer trainingen, Telefoon trainingen en Sollicitatie trainingen.

Hybride onderwijs, samen realiseren!

Samen met professionals hebben we een whitepaper “hybride onderwijs oplossingen” ontwikkeld.
Vanuit de gezamenlijke behoefte aan professionalisering en continuiteit organiseren wij de inzet van personeel zodanig dat dit een structureel karakter krijgt.

OPLEIDING PARTNERS