Trainingen en workshops voor jouw loopbaan

Wil jij de beste start van je loopbaan en dus ook werken waar ze het beste aanbod van trainingen en workshops hebben? Schrijf je nu in en regel die voorsprong in jouw carrière.

Alle trainingen en workshops worden gegeven in de Nederlandse taal.

trainingen en workshops

Trainingen en workshops

Beweeg Wijs

Beweeg Wijs Mini Minor

Actief in het basis onderwijs. Volg onze Beweeg Wijs mini minor tot speelbegeleider voor de gezonde school interventie Beweeg Wijs. Minimale opleidingseis, niveau 4 sport en bewegen.

Golden circle

golden circle ondernemen

In de training Ondernemen of werken passen we de Golden Circle thema’s van Simon Sinek toe. Het goed onder woorden kunnen brengen van het ‘waarom’ achter je acties of handelingen vergroot de intrinsieke motivatie en plezier in wat je doet of gaat doen. 

Online beweegcoach

online beweegcoach

De online beweegcoach (OBC) is een via het internet aangeboden educatie -en trainingsplatform. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor pedagogisch medewerkers, leerkrachten, begeleiders, coaches en trainers. 

Verkeer

School op seef verkeerscoach

Met de opleiding School op SEEF verkeerscoach kun je basisscholen begeleiden bij het uitvoeren van het programma School op SEEF. 

Fietscoach volwassenen

School op seef verkeerscoach

Volg onze training Fietscoach Volwassenen en leer in 2 dagdelen hoe je (seniore) volwassenen kunt leren fietsen.

Bijblijven door trainingen en workshops

Als sportliefhebber en docent wil je je leerlingen graag het beste bieden. Belangrijk is dan om bij te blijven én voorop te lopen. Door het volgen van trainingen en workshops zorg je ervoor dat jouw kennis altijd up-to-date is.

Werkgevers zien graag gemotiveerde werknemers. Met trainingen en workshops blijf je gemotiveerd omdat je steeds nieuwe inzichten en vaardigheden ontwikkelt. Zo blijft jouw baan ook voor jou een uitdaging! Een hele goede reden dus om in jezelf te (blijven) investeren.

Vanuit de driehoek opleidingen, praktijkpartners en Loopbaan Garantieplan werken wij samen aan nieuwe ‘hybride’ onderwijsoplossingen.

Hoe helpen wij jou daarbij?

Loopbaan Garantie biedt vakgerichte trainingen en workshops. Onze trainingen zijn gericht op het aanleren van specifieke vaardigheden en kennis. Ze zijn ook een geweldige manier om je te verdiepen in een bepaald onderwerp.

Workshops zijn meer gericht op het verkrijgen van een algemener inzicht en het toepassen van vaardigheden in de praktijk. Ze bieden vaak de mogelijkheid om te oefenen met het toepassen van wat je hebt geleerd, en zijn daarom een geweldige manier om nieuwe vaardigheden in de praktijk toe te passen. 

De trainingen en workshops van onze Academy helpen jou dus sneller en doelgericht in het werkveld te opereren, je bent voorbereid op de taken zonder de wensen en vragen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Je leert over de nieuwste en meest effectieve methoden en structuren, zodat je gewapend met een optimale mix van praktische tips en theoretische kennis jouw taak direct op kwalitatief niveau kan uitvoeren.

CRKBO erkend

Opleiden en aanbieden van professionele leerwerkplekken. Ons uitgebreide netwerk in de onderwijs-, kinderopvang en evenementen sector geeft ons de mogelijkheid ideale leer(werk)plekken te creeren.

Loopbaan Garantie zorgt ervoor dat je bijblijft!

 

Persoonlijke coach

We bieden je niet alleen de beste bijscholing. Je hebt altijd een persoonlijke coach die jou helpt het voor jou beste pad uit te stippelen. Dus als je vragen over je carrière hebt, is er altijd jouw persoonlijke coach die je verder helpt.

k

Baangarantie

Als je bij ons aan de slag gaat, heb je garantie op een baan.

Trainingen

Wij bieden trainingen en workshops aan, zodat je altijd voorop blijft lopen.

Whitepaper hybride onderwijs

Voor verschillende commerciële evenementen- en sportbureaus, schoolbesturen en overheden werken wij nauw samen voor de opleiding en inzet van medewerkers. Met deze kennis en ervaring hebben we een whitepaper ‘hybride onderwijs oplossingen’ ontwikkeld. Vanuit de gezamenlijke behoefte aan professionalisering en continuïteit organiseren wij de inzet van personeel zodanig dat dit een structureel karakter krijgt.