Vacatures voor net  afgestudeerden?

Vacatures voor net afgestudeerden (Sport en Bewegen, Agoog, PABO, Onderwijsassistent, ALO en/of Sportkunde)?

afgestudeerd

Afgestudeerd? Bepaal zelf je uren!

Bepaal zelf de activiteiten en het aantal uren (16 tot 32 uur per week) dat jij als Buiten Schoolse Opvang en/of Tussenschoolse Opvang medewerker, een combinatie hiervan of als gymdocent, kwaliteit- of programma manager wilt werken.

Ontvang een vast jaar contract en 8% vakantiegeld gebaseerd op de uren en verdiensten die je zelf hebt gekozen.

BSO sector

Werken in de BSO sector met jonge kinderen het kan bij Loopbaan Garantie. Heb jij je diploma’s pedagogisch of sport -en spel medewerker dan kan je direct aan de slag. Wil je werken en tegelijkertijd leren ook dat kan. In deze sector kan je werken aan de talenten van het jonge kind. Samen met ons ontwikkel je hun talenten.

TSO op school

De tussen schoolse opvang met de Play2Live beweegmethode betekent maximale ontzorging voor een basisschool. Structuur, sport en spel en samenwerken staan centraal. Jij bent verantwoordelijk voor de begeleiding, ondersteunen van leerlingen en het aanbieden van verschillende sport en spel activiteiten.
Daar waar het kan ontwikkel je zelfs de taal en reken talenten van het kind.

Vakleerkracht Gym

Als Vakleerkracht Gym aan de slag in de gymzalen van onze Rotterdamse basisscholen is een uitdagende job. Kan jij de lijnen uitzetten, ben jij de man van de spelletjes of ligt jouw kracht meer bij de toestellen? Je bent welkom. Werken in een dynamisch bedrijf met leuke collega’s bij nog leukere basisscholen kan alleen bij Loopbaan Garantie.

Kwaliteitsmanager

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van al onze diensten in de onderwijs- sport en evenementen sector. Denk hierbij aan onze beweeginterventies Beweeg Wijs en Play2Live of onze verkeerseducatie diensten Fietsexamen Nederland en Programma School op SEEF. Maar je speelt ook een rol als coördinator, kwaliteit- of eventmanager bij sportdagen, teamuitjes en / of tussen- en naschoolse activiteiten

Wat zeggen recent afgestudeerden?

k

Baangarantie

Onze partner staan te springen om ambitieuze talenten zoals jij, dus als je bij ons aan de slag gaat, heb je een vast contract.

Vaste uren per week

Je mag zelf bepalen hoeveel uur je per week wil werken, zodat het past in jouw agenda.