MBO basisopleiding groepshulp

Ondersteun en zorg voor kinderen als groepshulp met de MBO basisopleiding groepshulp in de kinderopvang. Je stimuleert kinderen in hun ontwikkeling en hebt een opvoedende, verzorgende en signalerende rol.

mbo basisopleiding groepshulp

MBO Basis Opleiding Groepshulp in de Kinderopvang niveau 2

In 6 maanden leer je met deze mbo basisopleiding Groepshulp de basisbeginselen van het beroep pedagogisch medewerker. Je begeleidt kinderen in hun  persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast adviseer je ook ouders en verzorgers en hebt dus een zeer afwisselend takenpakket. Ben jij benieuwd hoe het is om als pedagogisch medewerker te werken en wil je ook als groepshulp aan de slag? We bieden deze studie samen aan met onze partner NTi.

Studieprogramma MBO Basis Opleiding Groepshulp in de Kinderopvang

  • Startmodule
  • Pedagogiek voor de pedagogisch medewerker
  • Spelactiviteiten in de kinderopvang

Via jouw online leeromgeving krijg je persoonlijke begeleiding van vakdocenten uit de praktijk.

Vier praktijkdagdelen

Je volgt tijdens de opleiding 4 praktijkdagdelen: de digitale startdag, uitleg over de uit te voeren taken, pedagogiek voor de pedagogisch medewerker en spelactiviteiten in de kinderopvang. 

Certificaat

Deze opleiding is opgebouwd uit onderdelen van een erkende mbo-opleiding. Als je alle theorie-examens succesvol hebt afgerond, ontvang je een certificaat en kun je verder met de erkende opleiding Pedagogisch Medewerker MBO niveau 3. Lees meer over Leven lang leren en de derde leerweg.

k

Baangarantie

Onze partner staan te springen om ambitieuze talenten zoals jij, dus als je bij ons aan de slag gaat, heb je garantie op een baan.

Persoonlijke begeleiding

Je kunt altijd met vragen terecht bij jouw mentor voor algemene studievragen of docent voor vakinhoudelijke vragen.

Vier praktijkdagdelen

Je volgt tijdens de opleiding 4 praktijkdagdelen om je klaar te stomen voor de praktijk!