Academy voor CRBKO geregistreerd beroeps­onderwijs

De  Academy van Loopbaan Garantie is CRKBO geregistreerd Beroepsonderwijs en daarnaast erkend leerbedrijf. We zijn opleidingspartner voor diverse grote instellingen.

CRBKO geregistreerd beroepsonderwijs

Onze Academy

CRKBO geregistreerd Beroepsonderwijs

Onze trainers

Sterk in gastcolleges over onder andere de toepassing van the Golden Circle.  Inzet van expert  trainers.

Hybride onderwijs

Sterk netwerk in het onderwijs, de kinderopvang en evenementen sector. Dus de hybride onderwijs leerwerkplekken voor jouw studenten.

Erkend

De  Academy is CRKBO geregistreerd Beroepsonderwijs en erkend leerbedrijf.

Trainingen en korte cursussen

Onze Academy verzorgt kortlopende praktijk gerichte trainingen (Beweeg Wijs of School op SEEF verkeerscoach) en cursussen als aanvulling op hbo en mbo opleidingen.

Module ondernemen

Er wordt praktisch middels werkopdrachten vorm gegeven aan en na gedacht over de visie en kernwaarden van een onderneming.

Even wat getallen op een rijtje

We zijn hartstikke trots op ons werk: tevreden klanten, goede talenten en bovenal samen heel veel werkplezier en banen in het onderwijs en de kinderopvang.

banen

tevreden klanten

talenten ontwikkeld

uren plezier

Wat zeggen andere opleidingspartners

Het ID college ondersteunt en zet het Loopbaan Garantie in omdat de doelstelling van dit plan goed aansluit bij haar opleidingsvisie en strategie. Sinds 2011 ondersteunen wij de studenten en het team van Loopbaan Garantie bij het neerzetten en garanderen van de noodzakelijke randvoorwaarden.

Nop Koch

Onderwijsleider Sport & Bewegen van het ID College, Rijnland College

Het Albeda college is constant ”gefocust” op het direct laten aansluiten van opleidingsrichtingen met de praktijk vraag en situatie. We ondersteunen en zetten Loopbaan Garantie in omdat de doelstelling van dit plan goed aansluit bij de opleidingsvisie en strategie van het Albeda.

Arthur van der Horst en Fred de Witt

Onderwijsleider en jaarcoördinator Sport & Bewegen van het Albeda College, Albeda College Rotterdam

De Academie voor Sportstudies is gericht op het direct laten aansluiten van opleidingen met de beroepspraktijk. We ondersteunen Loopbaan Garantie omdat de doelstelling van dit plan goed aansluit bij de opleidingsvisie.

Emile van den Haak

Opleidingsmanager van de Academie voor Sportstudies, Academie voor Sportstudies

Met de naschoolse activiteiten zijn de kinderen voorzien van een kwalitatieve en leuke tijdsbesteding en ontlasten we het personeel

Herman van Reine

Directeur , CBS de Gantel