OP ZOEK NAAR TALENT?

Wij bouwen al vroeg aan het talent en “loopbaan”van onze kandidaten…

OP ZOEK NAAR TALENT

Werkgever met onderwijs-, event- of sportvacatures

Het Loopbaangarantieplan.nl biedt werkgevers de mogelijkheid om uitgebreid hun wensen en eisen  bij de onderwijs of sportvacature – beschrijving op te nemen. De werkgever kan hierbij  volledig zelfstandig vorm geven aan zijn/haar vacature.  Studenten en afgestudeerden  vinden op het onze website het overzicht van diverse en gevarieerde vacatures  in de sport-, evenementen- en onderwijs branche.

Werkwijze

Let op: Wij vragen u toestemming om uw gegevens te bewaren zodat wij u kunnen benaderen op het moment dat wij een passende kandidaat voor u hebben gevonden. U heeft op ieder moment de mogelijkheid om ons te verzoeken de persoonsgegevens uit ons bestand te verwijderen.

Verzoek tot verwijderen van persoonsgegevens kan door contact op te nemen met telefoonnummer 085-773 17 37

Aanmelden

Direct aanmelden is “gratis”. U heeft alle vacatures in eigen beheer en komt indien u het juiste service pakket heeft direct in contact met het talent. Op het moment dat u een vacature plaatst, nemen onze medewerkers contact met u op voor een maatwerk dienstverlening. Daarna worden alle ingeschreven kandidaten die aan het profiel van uw vacatures voldoen per e-mail geïnformeerd. Het initiatief om te solliciteren ligt vervolgens bij onze talenten. Hierdoor zijn er snel sollicitaties, voorzien van CV en motivatie, op uw vacatures.

Waarom Loopbaangarantieplan.nl?

Specialist in onderwijs en sportvacatures

Diensten pakket van A tot Z, meer dan bemiddeling alleen

Partner bij oplossingen voor “hybride” onderwijsvormen

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Samenwerking met brancheorganisaties en verschillende opleidingen

TOPICS &NEWS

OPLEIDINGEN

WERKGEVERS