Werken in het onderwijs  Rotterdam

Studenten van de opleidingen (H)ALO, pedagogiek, sport(management) en bewegen vinden bij ons mooie sportvacatures. Werken in het onderwijs Rotterdam begint bij Loopbaan Garantie!

Werken in het onderwijs Rotterdam

Gediplomeerd? Je kan aan de slag in Rotjeknor!

Pas je studie afgerond?

Rotterdam is de stad waar jij ‘de mouwen oprolt’. Ben jij daadkrachtig en getalenteerd? Meld je dan aan bij onze job coaches. In Rotterdam hebben we mooie banen in het onderwijs, de evenementen sector en de kinderopvang (ook wel BSO).

Werken in het onderwijs Rotterdam

Wil je aan de slag in bij Feijenoord, in Delfshaven, Kralingen of het Centrum van Rotterdam? Alles kan. Je kan aan de slag als onderwijs assistent, gymdocent en/of sport en spel begeleider op de Rotterdamse schoolpleinen.

Kinderopvang

Als pedagogisch medewerker op de BSO krijg je het vertrouwen om samen met je collega’s de kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar een leuk en leerzaam programma te bieden. Lees snel verder en bekijk ook de mogelijkheden om werken en leren te combineren.

Pauzegym op school

Werken in het onderwijs bij de tussen schoolse opvang, ook wel TSO: Als (sport)docent verzorg je in samenwerking met collega docenten de tussenschoolse opvang. Dit houdt in dat er in verschillende shifts groepen kinderen naar buiten komen en dat jij hen sport- en spelvormen aanbiedt op het schoolplein of sportveld.

Gym docent

Werken in het onderwijs als Gymdocent. Gymlessen verzorgen op basisscholen in Rotterdam. Durf jij? Kan jij ‘de mouwen’ opstropen? Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor de inhoud, uitvoering en resultaten van de gymnastieklessen. Samen met onze kwaliteitsmanager worden tijdig knelpunten gesignaleerd, verbeterd en geoptimaliseerd.

Medior Kwaliteitsmanager

Als medior kwaliteitsmanager van de afdeling Projecten & Accounts ondersteun, coach en train je de collega’s op de schoolpleinen. Daarnaast train je ook studenten en stagiaires van verschillende MBO opleidingen. Als lid van de afdeling Projecten en Accounts ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van al onze diensten in de onderwijs-, sport- en evenementensector.