Wil jij werken in het onderwijs?

Kies nu je eigen baan in het onderwijs. Ben jij net afgestudeerd van de opleidingen Pedagogiek of Sport(management) en bewegen? En wil je graag werken in het onderwijs? Lees hier meer over de functie die bij jou past en schrijf je bij ons in. Wij helpen je aan die baan!

werken in het onderwijs

Werken in het onderwijs!

Als Vakdocent lichamelijke opvoeding of Programmamanager

Als Vakdocent lichamelijke opvoeding verzorg je het hele schooljaar zelfstandig de lessen op een basisschool. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud, uitvoering en resultaten van de gymlessen en weet je tijdig knelpunten te signaleren, te verbeteren en te optimaliseren.

Werken in de Buitenschoolse opvang en Kinderopvang

Aan de slag als pedagogisch medewerker in deze sector? Je  krijgt het vertrouwen om samen met je collega’s de kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar een leuk en leerzaam programma te bieden.

Werken op een evenement

Bijvoorbeeld als begeleider bij het Praktijk Fietsexamen? Of bij bedrijven?

Stage lopen

Kies uit vele basisscholen in Den Haag en Rotterdam! We hebben stages voor alle niveaus en opleidingen. Je krijgt een stagevergoeding en we ondersteunen jou bij het vinden van een stageplek. Wat houdt je tegen?

Werken in het onderwijs met invalwerk

Invalkrachten zijn zeer gewenst in het onderwijs! Bij Loopbaan Garantie betekent dat dan ook dat je voor 2 uur werken 3 uur wordt betaald. Neem snel een kijkje!

Waarom werken in het onderwijs?

Werken als docent is een ontzettend belangrijke en dankbare baan. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het overbrengen van kennis, maar ook voor het begeleiden van jonge mensen tijdens hun groei en ontwikkeling. Het werken in het onderwijs is dus nooit saai. Elke dag is anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Wij helpen je die uitdagingen het hoofd te bieden. Met trainingen, workshops of volledige leer- en werktrajecten. Je kunt je bij ons als docent dus blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aanleren om je leerlingen nog beter te helpen. Door jouw kennis en ervaring over te dragen, draag je bij aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit maakt werken bij Loopbaan Garantie een goede keus. Dat blijkt ook wel uit de vele tevreden reviews die we van onze partners mogen ontvangen.

Je start is belangrijk!

Als je graag een verschil wilt maken in de wereld en je wilt werken met jonge mensen, is een carrière in het onderwijs zeker iets om over na te denken. Het is een uitdagende, flexibele en belangrijke baan waarbij je elke dag weer iets nieuws kunt leren en doen! En als je start bij loopbaan Garantie komen daar dus nog vele voordelen bij. We helpen je graag verder met jouw ontwikkeling.

Het onderwijs biedt veel flexibiliteit. Bij Loopbaan Garantie werken we met vele partners, je hebt dus heel veel mogelijkheden om de werkplek te kiezen die bij jou past. Er zijn ook vele mogelijkheden om binnen je baan flexibel te zijn. Als je wil, kies je je eigen dagen en uren zodat het voor jou zo goed mogelijk uitkomt en je ook tijd over houdt voor andere belangrijke dingen in je leven. Werken in het onderwijs is al nooit saai, maar bij Loopbaan Garantie is het een feestje.

Persoonlijke coach

We bieden je niet alleen de beste bijscholing. Je hebt altijd een persoonlijke coach die jou helpt het voor jou beste pad uit te stippelen. Dus als je vragen over je carrière hebt, is er altijd jouw persoonlijke coach die je verder helpt.

k

Baangarantie

Als je bij ons aan de slag gaat, heb je garantie op een baan.

Trainingen

Wij bieden trainingen en workshops aan, zodat je altijd voorop blijft lopen.

Pas afgestudeerd?

Bepaal zelf de activiteiten en het aantal uren (8 tot 24 uur per week) die jij wil werken. Ontvang een vast jaarcontract en 8% vakantiegeld gebaseerd op de uren en verdiensten die je zelf hebt gekozen.