Over ons

Het is voor sollicitanten zo lastig om te weten wat je moet doen tijdens en na je studie pedagogiek, sport(management) en bewegen. Je kan zoveel kanten op, maar wat past bij jou? En, hoe zorg je ervoor dat je naast je werk je studie kunt afronden?

En het is voor instellingen en bedrijven heel lastig om goede, betrouwbare en betaalbare mensen in huis te halen. Wij matchen de juiste starters aan de juiste bedrijven.

over-ons-loopbaan-garantie

Loopbaancoaches

Bekijk de coaches die jou verder gaan helpen.

Team

Ontmoet het team dat jou bijstaat.

Met wie werken wij?

De partners van Loopbaan Garantie.

Contact

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Waarom moet je bij ons aan de slag?

We zijn erop gericht om jonge professionals verder te brengen. Ieder jaar schrijven honderden studenten en afgestudeerden zich bij ons in, omdat wij ze niet alleen een fijne werkplek kunnen bieden, maar ook een kickstart aan hun carrière. Wil jij dat ook?

Wij zijn CRKBO opleider en werkgever

Loopbaangarantie.nl is inmiddels 8 jaar geleden opgericht.  Wij zijn dé CRKBO gecertificeerde opleider voor studenten en afgestudeerden van HBO en MBO opleidingen.

Wij denken mee in hybride onderwijs

Wij faciliteren opleidingsinstituten bij het matchen van de “leervragen” aan competentie vragen van de markt.  Deze dienst wordt zowel technisch als operationeel ondersteund.

Wij ontzorgen het onderwijs en de kinderopvang

Ontzorgen van zowel de personele en inhoudelijke (beweeg-, maatschappelijke en spelactiviteiten) zaken in de kinderopvang is ons ‘mantra’.

Visie

Ieder individu heeft volgens ons recht op een brede en vooral kwalitatieve talentontwikkeling. Wij geloven in de talenten van studenten en hebben het volste vertrouwen in hun competenties en vaardigheden.

Positieve energie

Al onze activiteiten kennen als grondslag positieve energie! Door onze energie worden we creatief en innoveren we. Samen natuurlijk.

Durven

Voor talentontwikkeling van het individu is durf nodig. Een cultuur van groeien, doorpakken en leren is wat we met liefde overdragen.