JIJ ZOEKT OPLOSSINGEN

VOOR 
DE WERKDRUK

Jij zoekt de oplossing voor de werkdruk in het basisonderwijs en kinderopvang centra? Dán ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat bieden we

Natuurlijk, je krijgt een kwalitatieve dienst en daarnaast krijg je nog veel meer….

k

Integraal Kind ondersteunende service

Deze service, hierna I-KOS genaamd is een pakket aan thematisch ontwikkelde diensten die het kind verrijkt en de verschillende talenten activeert. De dienst wordt door speciaal door ons opgeleide en gediplomeerde docenten geleverd. 

Tussen schoolse opvang concept

Dit concept is ontwikkeld door verschillende bewegingswetenschappers in samenwerking met docenten lichamelijke opvoeding. Het concept is een pakket aan diensten die onderwijs uitdagingen in het basis onderwijs gedurende de pauze adequaat en vooral professioneel oplost. 

KOS gids

Bekijk in alle rust ons aanbod. Je hebt een keuze gemaakt en weet welke cursus je voor welke leeftijd groep wil aanvragen? Je kunt dan zelf jouw bestelling direct bij ons aangeven. Klik hier voor het opgeven van uw bestelling.

Online trainingen

De “online beweegcoach” is een via het internet aangeboden e-learning platform. Dit platform is ontwikkeld voor verkeersleerkrachten, pedagogisch begeleiders, coaches en trainers. Training op maat staat hierbij centraal.

Persoonlijke coaching

Wij hebben coaches die jouw medewerkers verder gaan brengen.Voor informatie over onze trainers en kwaliteitsmanager  kunt je contact met ons opnemen. Onze trainers staan tot jou beschikking.

Geven van workshops

Behoefte aan meer sport en bewegen? Deze workshops bieden we aan om de talenten van jouw medewerkers verder te kunnen ontwikkelen.

Even wat getallen op een rijtje

We zijn hartstikke trots op ons werk: tevreden klanten, goede talenten en bovenal samen heel veel plezier.

banen

tevreden klanten

talenten ontwikkeld

uren plezier

Alles voor de talent ontwikkeling!

Onze KOS gids

Bekijk in alle rust ons aanbod. U heeft een keuze gemaakt en weet welke cursus u voor welke leeftijd groep wil aanvragen? U kunt dan zelf uw bestelling direct bij ons aangeven.

Online trainen, ook dat kan!

De “online beweegcoach” is een via het internet aangeboden educatie -en trainingsplatform. Dit platform is ontwikkeld voor zogenaamde ouders, verkeersleerkrachten, begeleiders, coaches en trainers. Training op maat staat hierbij centraal.