Ik wil werken en leren via een bbl-opleiding

Dán ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je net afgestudeerd binnen de sectoren onderwijs, kinderopvang, evenementen- en/of sport en wil je verder met een mbo opleiding? We doen opleidingen in de BBL-variant, via de derde leerweg maar je kunt ook beginnen met een certificaat. Kijk dan verder voor ons aanbod Werken en leren!

Opleiding werken en leren

Werken en leren in de sport

Ons aanbod bbl-opleidingen

Bij Loopbaan Garantie kun je direct beginnen met een opleiding Sport- en bewegingsleider, Onderwijsassistent of Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang. Je werkt en leert samen met gelijkgestemden. Als je bij ons in het onderwijs of de kinderopvang aan de slag gaat, kun je daarnaast gratis studeren.

Jouw studiekosten worden door ons betaald en onze coaches ondersteunen jou, Je kunt met al je vragen over je studie terecht en zij helpen je verder met jouw talentontwikkeling.

k

Baangarantie

Als je bij ons aan de slag gaat, heb je garantie op een baan.

Gratis opleidingen

Wij bieden opleidingen aan, zodat je altijd voorop blijft lopen.


Sport- en Bewegingsleider

BBL Sport- en Bewegingsleider


Onderwijsassistent

MBO Onderwijsassistent

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang

MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Wat zeggen onze talenten over werken en leren via een bbl-opleiding?

De nieuwe generatie zien op groeien en hen normen en waarden voor de toekomst meegeven is fantastisch om aan te mogen bijdragen.

Mark Middelbrug

Sport- & spelbegeleider, Basisschool de Triangel

In de gymzaal staan en de kinderen zien groeien en genieten geeft mij positieve energie!

Roy

gymdocent, Basisschool de Steven Stemerding

Waarom werken en leren?

Een BBL opleiding, of ‘beroepsbegeleidende leerweg’, biedt de unieke kans om te werken en een opleiding te volgen. De theorie leer je dus in een klaslokaal en dit pas je direct toe in de praktijk. Dit kan een geweldige manier zijn om je cv op te bouwen en je professionele netwerk uit te breiden. Je kunt dus werken en tegelijkertijd je toekomstige carrière voorbereiden.

Vaste opleidingspartners

Als je op zoek bent naar een opleiding die je voorbereidt op een succesvolle toekomst, dan is een BBL opleiding zeker iets om in overweging te nemen. Loopbaan Garantie werkt samen met vaste opleidingspartners en werkt met vele basisscholen en kinderopvangcentra in de regio Rotterdam en Den Haag. Jij vindt dus altijd een plek waar je graag werkt!

Persoonlijke coach

We bieden je niet alleen de beste bijscholing. Je hebt altijd een persoonlijke coach die jou helpt het voor jou beste pad uit te stippelen. Dus als je vragen over je carrière hebt, is er altijd jouw persoonlijke coach die je verder helpt.

k

Baangarantie

Als je bij ons aan de slag gaat, heb je garantie op een baan.

Trainingen

Wij bieden trainingen en workshops aan, zodat je altijd voorop blijft lopen.

Meteen salaris

Als je start ontvang je direct salaris. Wel zo fijn!