Oplossingen tegen werkdruk

Jij zoekt de oplossing tegen de werkdruk in het basisonderwijs en kinderopvangcentra? Op zoek naar sportinstructeurs Rotterdam en Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Sportinstructeurs Rotterdam en Den Haag

Wat bieden we

k

Integraal Kind Ondersteunende Service

Deze service, hierna I-KOS genaamd is een pakket aan thematisch ontwikkelde diensten die het kind verrijkt en de verschillende talenten activeert. De dienst wordt door speciaal door ons opgeleide en gediplomeerde docenten geleverd.

KOS gids

Bekijk ons aanbod voor de Kind Ondersteunende Service. Heb je een keuze gemaakt en weet je welke cursus je voor welke leeftijd groep wil aanvragen? Je kunt dan zelf jouw bestelling direct bij ons aangeven. Ga naar aanvraagformulier KOS.

Tussenschoolse opvang

Ontwikkeld door verschillende bewegingswetenschappers in samenwerking met docenten lichamelijke opvoeding. Het concept is een pakket aan diensten die uitdagingen in het basis onderwijs gedurende de pauze adequaat en professioneel oplost. 

E-learning

De Online Beweegcoach is ontwikkeld voor verkeersleerkrachten, pedagogisch begeleiders, coaches en trainers. Training op maat staat centraal op dit online e-learning platform.

Persoonlijke coaching

Wij hebben coaches die jouw medewerkers verder gaan brengen. Voor informatie over onze trainers en kwaliteitsmanager kun je contact met ons opnemen.

Geven van workshops

Behoefte aan meer sport en bewegen? Deze workshops bieden we aan om de talenten van jouw medewerkers verder te kunnen ontwikkelen.

Even wat getallen op een rijtje

We zijn hartstikke trots op ons werk: tevreden klanten, goede talenten en bovenal samen heel veel plezier.

banen

tevreden klanten

talenten ontwikkeld

uren plezier