Inschrijven opleiding BBL Sport- en Bewegingsleider

Wil jij als afgestudeerde pedagogisch medewerker niv. 3 of 4 aan de slag sport en spel begeleider in zowel het onderwijs als in de Kinderopvang (BSO)?
Voor tegelijkertijd “werken en leren” ben je bij ons aan het juiste adres. Je werkt en leert samen met gelijk gestemde. Als je bij Loopbaan Garantie als sport en spel begeleider in het onderwijs of de kinderopvang aan de slag gaat, kan je daarnaast “gratis” studeren voor de opleiding BBL Sport- en Bewegingsleider. Onze coaches ondersteunen jou bij het uitvoeren van deze  studie en betalen de studiekosten. Zo heb je altijd een vast aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je met al je vragen terecht. Daarnaast helpen onze coaches je verder met jouw talentontwikkeling.

Direct inschrijven

Werken aan jouw talentontwikkeling

Werken bij Loopbaan Garantie betekent, als sport en spel leider, werken aan jouw talentontwikkeling. Er ontstaan daardoor veel kansen en mogelijkheden. Je kan direct werken in het onderwijs en tijdens je opleiding als “ Sport- en Bewegingsleider” aan de slag bij een BSO of in het onderwijs. Op deze manier verdien je geld en kan je tegelijkertijd de stage gekoppeld aan je opleiding  uitvoeren.!  Daarnaast biedt onze Academy een breed aanbod van workshops die bijdragen aan talentontwikkeling.

Wat bieden wij onze talenten?

 

Baangarantie in het onderwijs en de kinderopvang

Minimaal 10- 20 uur betaalde vaste uren per week

Gratis opleiding “ BBL Sport- en Bewegingsleider

Persoonlijke coaching en kosteloze trainingen

Mogelijkheid tot geven van workshops die bijdragen aan talentontwikkeling

Meld je direct aan!

 

BBL Sport-en bewegingsleider

4 + 9 =

TOPICS &NEWS

VIDEO IMPRESSIES

OPLEIDINGEN

WERKGEVERS