MBO onderwijs assistent

Als MBO onderwijsassistent ondersteun je een leraar bij lessen voorbereiden, toetsen afnemen, activiteiten organiseren en kinderen begeleiden. Met deze betaalde opleiding onderwijsassistent werk en studeer je tegelijkertijd!

Hoe beoordeelt u de mate waarin u zich zeker voelt dat u een erectie kunt krijgen en behouden?
Hoe vaak is de erectie die u krijgt tijdens seksuele stimulatie voldoende voor het inbrengen van de Resulteert het innemen van een dubbele dosis ook in een dubbel effect? penis in de vagina?
Hoe vaak lukt het u om een erectie te behouden na het inbrengen van de penis in de vagina?
MBO Onderwijsassistent

MBO onderwijsassistent

Samen met de leraar zorg je dat ieder kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Kies voor de erkende mbo Onderwijsassistent opleiding op niveau 4 en neem deze belangrijke taak op je! We bieden de betaalde opleiding onderwijsassistent samen aan met onze partner NTi.

Studieprogramma MBO Onderwijsassistent

  • Startmodule
  • Pedagogiek voor de onderwijsassistent
  • Onderwijsprocessen didactiek & pedagogie
  • Rekenen niveau 4
  • Kwaliteitszorg en professioneel handelen
  • Communicatie voor de onderwijsassistent
  • Ondersteunen bij verschillende vakken
  • Nederlands 3F
  • Loopbaan en burgerschap
  • Engels

Tijdens deze opleiding volg je een aantal keuzedelen die je zelf uit het aanbod kan bepalen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van vakdocenten uit de praktijk via jouw online leeromgeving.

Drie praktijkdagen

Je volgt 3 praktijkdagen tijdens jouw opleiding: de praktijkdag algemene vakken, de stagebijeenkomst en EHBO voor kinderen.

Studeer via de ‘derde leerweg’

Deze opleiding studeer je via de derde leerweg. Je ontvangt hetzelfde officieel erkende MBO-diploma en volgt dezelfde kwalitatieve MBO-opleiding die je ook bij een ROC zou volgen.

Bepaal zelf wanneer je begint want je kunt iedere dag starten! De derde leerweg heeft ook géén urennorm voor aanwezigheid op school (700 of 200 uur) zodat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je studeert met de betaalde opleiding onderwijsassistent. Lees meer over Leven lang leren en de derde leerweg.

k

Baangarantie

Onze partners staan te springen om talenten zoals jij. Met de betaalde opleiding onderwijsassistent kun je ook direct aan de slag. Wij geven je die garantie op een baan!

Persoonlijke begeleiding

Met vragen kun je altijd terecht bij jouw mentor voor algemene studievragen of docent voor vakinhoudelijke vragen.

Drie praktijkdagen

Tijdens de opleiding heb je 3 praktijkdagen: een stagebijeenkomst, een praktijkdag algemene vakken en EHBO voor kinderen.