Uniek: Creeer je eigen “vaste”baan in de onderwijs-, sport- en/of BSO sector

Ben jij afgestudeerd ( Sport en Bewegen, PABO, Onderwijsassistent, ALO en/of Sportkunde)? Bepaal nu zelf de activiteiten en het aantal uren ( 8 tot 24 uur per week) dat je het komende jaar, als Buiten Schoolse Opvang en/of Tussenschoolse Opvang medewerker of een combinatie hiervan of als gym docent, wilt werken. Jij krijgt van ons een vast jaar contract gebaseerd op de uren en verdiensten die je zelf hebt gekozen. 

Geïnteresseerd? Wat moet je doen:
1. Kijk eerst rustig hieronder welke activiteiten (banen) we aanbieden en wat je kan verdienen;
2. Bepaal zelf op welke dag(en) je kan werken en op welke tijden;
3. Meld je onderaan dan vervolgens via het aanmeldformulier aan en ” creëer” zelf je eigen baan;
4. Verstuur je aanmelding. Wij bellen je binnen 1 werkdag en bieden je (indien je de juiste diploma’s bezit) een jaarcontract (van 30 augustus 2020 – 17 juli 2021) aan.
Succes! Meld je dan nu aan voor:

Meld je direct aan!

Werken in de BSO sector!

Lees hieronder wat dit voor jou betekent..

Meld je dan NU DIRECT aan voor:
Werken in de buitenschoolse opvang, ook wel BSO:   Als pedagogisch medewerker op de BSO krijg je het vertrouwen om samen met je collega’s de kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar een leuk en leerzaam programma te bieden.

De verdiensten hiervoor bedragen € 2057,00 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Dit is exclusief 8% vakantiegeld, conform 6 weken.Recht op vakantie uren o.b.v.. werkuren per maand over de gehele looptijd.

Meld je direct aan!

Meld je dan NU DIRECT aan voor:
Werken in de tussenschoolse opvang, ook wel TSO: Als (sport)docent verzorg je in samenwerking met (een) collega (sport)docent(en) de tussenschoolse (sport)opvang. Dit houdt in dat er in verschillende shifts groepen kinderen naar buiten komen en dat jij hen sport- en spelvormen aanbiedt op het schoolplein/sportveld, waarbij naast sport tevens taal en rekenen een belangrijke rol spelen.

De verdiensten hiervoor bedragen € 2057,00 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Dit is exclusief 8% vakantiegeld, conform 6 weken vakantie.

Meld je direct aan!

Werken als docent lichamelijke opvoeding!

Lees hieronder hoe leuk dit is!

Meld je dan NU DIRECT aan voor:
Werken in het onderwijs als vakdocent L.O.
Als vakdocent L.O verzorg je het hele schooljaar zelfstandig de lessen op een basisschool. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud, uitvoering en resultaten van de gymlessen, het aanspreekpunt voor de school en weet je tijdig knelpunten te signaleren, te verbeteren en te optimaliseren.

De verdiensten hiervoor bedragen € 2819,00 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Dit is exclusief 8% vakantiegeld conform 6 weken vakantie.

Meld je direct aan!

Meld je dan NU DIRECT aan voor:
Uitvoeren van Clinic of cursus: Een naschoolse cursus, zie een voorbeeld van één van de vele clinics in de video) is een activiteit van 10 weken (elke week 1 uur les) waarbij een bepaalde sport of een bepaald thema centraal staat. Gedurende de 10 weken bied je de kinderen de lessen aan, welke staan beschreven in de lessenreeks. De bijbehorende materialen worden door de opdrachtgever gefaciliteerd op de lesgeeflocatie. De lessen worden gegeven in bijvoorbeeld een speelzaal in de school, aan maximaal 16 leerlingen van de groepen 1 t/m 8. Meer video’s van clinics zien? Klik hier

De verdiensten hiervoor bedragen € 32,50 per les. Dit is inclusief voorbereiding- en evaluatietijd en ook inclusief reistijd en reiskosten.

Meld je direct aan!

TOPICS & CONTACT

VIDEO IMPRESSIES

WERKGEVERS