Werken in het onderwijs  Den Haag

Voor studenten van de opleidingen (H)ALO, pedagogiek, sport(management) en bewegen hebben wij mooie sportvacatures! Werken in het onderwijs Den Haag. Zo begin je goed aan jouw carrière.

werken in het onderwijs Den Haag

Diploma is binnen? Nu ga je knallen!

Werken in het onderwijs Den Haag…

In Den Haag liggen de banen voor het oprapen. Sluit je aan bij het team van onze job recruiters. Zij staan in Den Haag voor je klaar met de mooiste onderwijsvacatures.

En ja, het Scheveningse strand is de plek voor een toffe job op een strandevenement of bij één van de basisscholen. Onze relatie met de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding  is super. Dus werken als gymdocent of op een sport-BSO is ook geen enkele uitdaging.

Buitenschoolse Opvang

Werken in de Buitenschoolse opvang als pedagogisch of sport en spel medewerker dat is echt leuk. Je kan je talenten laten zien. Nog leuker, je kan de talenten van het jonge kind verder ontwikkelen. Is dat wat voor jou? Lets Go!

Tussen schoolse Opvang op school

Werken op de schoolpleinen! Wat is er leuker dan werken in de buitenlucht met basisschoolleerlingen. Tijdens de pauze zorg jij voor de opvang van de leerlingen. Jij biedt ze sport-spel en verschillende beweegactiviteiten aan. Ben je goed genoeg? Dan ondersteun je ook in de klaslokalen.

Docent Lichamelijke Opvoeding

Als Docent Lichamelijke Opvoeding verzorg je het hele schooljaar zelfstandig de lessen op een basisschool. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud, uitvoering en resultaten van de gymlessen en weet je tijdig knelpunten te signaleren, te verbeteren en te optimaliseren.

Kwaliteitsmanager

Je stuurt ons binnen- en buitenteam aan. Als manager train je het onderwijs team en door hen ingezette sport en spelbegeleiders van basisscholen hoe zij erkende beweegmethodes en interventies moeten toepassen. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud, uitvoering en resultaten van de zogenaamde Play2Live teams. Je signaleert tijdig knelpunten, verbetert en optimaliseert.