Samenwerking opleider

Wij staan al 25 jaar midden in de markt. We werken bij scholen, opvangcentra en geven les op allerlei opleidingen. Wij herkennen talenten, en kunnen deze talenten laten groeien. Door met ons samen te werken, krijg je fantastische, nieuwe collega’s.
samenwerking-opleider

Wat betekent Loopbaan Garantie voor opleiders?

Academy

CRBKO geregistreerd beroepsonderwijs

Diensten

diensten voor opleiders

Trainingen en workshops

Trainingen en workshops voor opleiders

Wat zeggen andere opleiders?

Het ID college ondersteunt en zet het Loopbaan Garantie in omdat de doelstelling van dit plan goed aansluit bij haar opleidingsvisie en strategie. Sinds 2011 ondersteunen wij de studenten en het team van Loopbaan Garantie bij het neerzetten en garanderen van de noodzakelijke randvoorwaarden.

Nop Koch

Onderwijsleider Sport & Bewegen van het ID College, Rijnland College

Het Albeda college is constant ”gefocust” op het direct laten aansluiten van opleidingsrichtingen met de praktijk vraag en situatie. We ondersteunen en zetten Loopbaan Garantie in omdat de doelstelling van dit plan goed aansluit bij de opleidingsvisie en strategie van het Albeda.

Arthur van der Horst en Fred de Witt

Onderwijsleider en jaarcoördinator Sport & Bewegen van het Albeda College, Albeda College Rotterdam

Met  Loopbaan Garantie kunnen de kinderen tussen de middag onder professionele begeleiding verschillende (sport, spel, theater en dans) activiteiten doen

Janneke Demoet

Directeur, Oranje school

De Academie voor Sportstudies is gericht op het direct laten aansluiten van opleidingen met de beroepspraktijk. We ondersteunen Loopbaan Garantie omdat de doelstelling van dit plan goed aansluit bij de opleidingsvisie.

Emile van den Haak

Opleidingsmanager van de Academie voor Sportstudies, Academie voor Sportstudies

Met de naschoolse activiteiten zijn de kinderen voorzien van een kwalitatieve en leuke tijdsbesteding en ontlasten we het personeel

Herman van Reine

Directeur , CBS de Gantel