Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

VACTURES

Over ons

Over het Loopbaan-Garantieplan

Loopbaangarantieplan.nl  is de nr. 1 talentenbank voor studenten en afgestudeerden van MBO en HBO evenement, pedagogiek,  sport- en management opleidingen in Nederland.  De samenwerking met de opleidingen , studenten en afgestudeerden staat bij ons centraal en bepaald het succes.

Studenten raadplegen bij de zoektocht naar een nieuwe baan vaak online vacaturebanken. Gezien de grote belangstelling onder werkgevers en werkzoekende studenten en afgestudeerden  in de onderwijs, sport- en beweegbranche is Loopbaan garantieplan.nl  in het leven geroepen. Het is de on-line TALENTEN website voor, door en in dienst van studenten.

Loopbaangarantieplan.nl
Loopbaangarantieplan.nl biedt werkgevers de mogelijkheid om uitgebreid hun wensen en eisen  bij de vacaturebeschrijving op te nemen. De werkgever kan hierbij  volledig zelfstandig vorm geven aan zijn/haar vacature. De vacaturebeschrijving is dusdanig opgezet  zodat de student en afgestudeerde een compleet beeld krijgt van het aangeboden werk. Studenten en afgestudeerden  vinden op Loopbaangarantieplan.nl het overzicht van diverse en gevarieerde vacatures  in de onderwijs-, sport- en beweeg branche. Studenten  kunnen zich  via de aangesloten opleiding kosteloos aanmelden en een profiel aanmaken. Op basis van dit profiel ontvangen studenten en afgestudeerden  zogenaamde job-alerts met vacatures.

Onze waarden
Binnen Loopbaangarantieplan.nl streven wij altijd naar een lange termijn relatie met zowel onze opdrachtgevers als de opleidingen en haar studenten. Wij zijn er letterlijk voor student en haar/zijn talent. Onze service wordt daarom naast haar online activiteiten verder op de opleiding zelf en samen met de studenten uitgebouwd. Coaching on the job, sollicitatie trainingen en andere ondersteunende activiteiten worden via ons opleidingsinstituut de Academy verder vorm gegeven..

Onze missie en visie
Het Loopbaan-Garantieplan is een online talenten portal voor, door en in dienst van studenten.  Het doel: te komen tot een passende loopbaan voor de student en later de afgestudeerde in de onderwijs,  sport ( management) en bewegingsmarkt. Het plan en de website is succesvol vanwege de commitment van de deelnemers (de Opleiding (het management), de student/afgestudeerde en het Sportloopbaan Team zelf). Met onze uitgebreide website en vele functies kunnen werkgevers de vacatures op Loopbaangarantieplan.nl bekend maken onder studenten en afgestudeerden. Studenten en afgestudeerden  worden per job -alert op de hoogte gehouden van de laatste vacatures. Door onze ervaring en expertise op het gebied van personeel & organisatie en een goed onderhouden relatie en partnership met de opleidingen , zijn wij in staat snel de juiste studenten en/of afgestudeerden te koppelen aan de vacatures. Het matchen van de kwaliteiten van de kandidaat met de wensen van onze opdrachtgever is onze focus.

Onze historie
Loopbaangarantieplan.nl is opgericht door Paoline van Luijk-Batenburg en Clyde W Tdlohreg..  De naam Sportloopbaan-Garantieplan is in 2010 officieel in het leven geroepen en is sinds 2012 een volledig zelfstandig opererende on-line talentenbank. Sinds dit jaar gaan we verder onder de naam Loopbaangarantieplan. Het Loopbaangarantieplan heeft een ervaren en senior werving & selectie team zodoende snel geschikte kandidaten te kunnen werven. Loopbaangarantieplan.nl werkt vanaf de start samen met vele opleidingen, (sport)bonden en partijen in de onderwijs- en beweeg markt. 

Partners in evenementen en organisatie
Naast Loopbaangarantieplan.nl kunnen werkgevers nu ook terecht bij de evenement/ en organisatie bureau in de sport- en beweeg markt. Het zijn sterke partners op het gebied van evenement organisatie en management. Op  onze de  website kunt u hier meer informatie over vinden en onze documentatie aanvragen/downloaden.

Samenwerking
Om Loopbaangarantieplan.nl meer bekendheid te geven, wordt er sinds de oprichting samen gewerkt met de opleidingen en sportbonden  in de branche. Loopbaangarantieplan.nl werkt bijvoorbeeld samen met de opleidingen HALO, ROC Albeda, ROC Amsterdam en sportbonden zoals Skibond, de JudoBond. Onze vacatures worden dus ook getoond op de websites van deze opleidingen en organisaties. Loopbaangarantieplan.nl heeft daarnaast vele samenwerkingen lopen met  onderwijs-, sport en event  gerelateerde websites. Als u ook openstaat voor een samenwerking met Loopbaangarantieplan.nl, kunt u contact met ons opnemen.

Website
Op de website krijgt de student en/of afgestudeerde een duidelijk overzicht van (afstudeer)stages en vacatures, gerangschikt naar regio en functie. Alle sport- en beweeg gerelateerde organisaties  in Nederland krijgen een gratis gebruikersaccount voor Loopbaangarantieplan.nl. Loopbaangarantieplan.nl is met dank aan de opleidingen in Nederland de grootste partij voor vacatures voor studenten en afgestudeerden  in de onderwijs – en beweeg branche en streeft ernaar om het overzicht van vacatures zo compleet mogelijk te maken.

TOPICS & NEWS

OPLEIDINGEN

WERKGEVERS