Vacature Junior of medior recruiter

Loopbaan Garantie is een opleiding- en recruitment bedrijf.

Waarom bij ons aan de slag?

We zijn erop gericht om jonge professionals verder te brengen. Ieder jaar schrijven honderden studenten en afgestudeerden zich bij ons in. We bieden ze niet alleen een fijne werkplek, maar ook een vliegende start van hun carrière. Wil jij ze dat ook bieden?

vacature Junior of medior recruiter

Onze cultuur is gebaseerd op drie kernwaarden:

Samen Sterk: Ons team is een hechte club van jonge, (wat) oudere, ervaren en creatieve zielen. Een belangrijke kernwaarde binnen ons bedrijf is ‘SAMEN STERK’. Een open en directe bedrijfscultuur met persoonlijke aandacht. Ons mantra is wat je ‘binnen predikt’ draag je uit naar buiten.

Positieve Energie: Het samenwerken met elkaar en klanten maar vooral het uitvoeren van onze activiteiten en diensten kent als grondslag ‘POSITIEVE ENERGIE’. Deze energetisch lading stuwt ons allemaal voort en creëert ruimte voor de noodzakelijke creativiteit en innovatie.

Durven: Binnen een dynamisch team werkende in het onderwijs waarbij talentontwikkeling van het jonge schoolgaande kind centraal staat is ‘DURF’ nodig. Een cultuur van groeien, doorpakken en leren is waar wij voorstaan en wat we met liefde overdragen.

CRKBO opleider en werkgever

Loopbaan Garantie is 8 jaar geleden opgericht en dé CRKBO gecertificeerde opleider voor studenten en afgestudeerden van hbo en mbo-opleidingen.

Wij ontzorgen het onderwijs en de kinderopvang

Zowel op het gebied van personele als inhoudelijke zaken (maatschappelijke-, beweeg- en spelactiviteiten) in de kinderopvang. Bekijk onze vacatures.

Over de vacature Junior of medior recruiter

Loopbaan Garantie: opleiding- en recruitment is op zoek naar een junior of medior recruiter. Als medewerker werving & selectie opereer je als recruiter in de onderwijssector (mbo- en hbo-opleidingen). Je ondersteunt en bent verantwoordelijk voor de relaties met de studenten van verschillende (o.a sport en bewegen, sportmanagement, pedagogiek) opleidingen.

In het kort

 • Je werkt als junior/medior recruiter in een zelfsturend team.
 • Je verricht verschillende administratieve taken.
 • Je denkt mee voor wat betreft werving- en selectie strategieën.
 • Je hebt gevoel voor commercie- en relatiebeheer: je spreekt en telefoneert met studenten.
 • Je bent in connectie met klant/kandidaat en bent bekend met innovatieve recruitment tools, zoals LinkedIn.
 • Je leert en groeit door eigen initiatief, opleiding en ervaring.

Wat bieden wij

 • Een dynamisch groei traject gebaseerd op jouw potentie.
 • Een creatief en dynamische werkomgeving met 3 sterke labels.
 • Een informele maar professionele werkomgeving waar sport, onderwijs en events hand in hand gaan.
 • Markt conform salaris, 32 uur per week.
 • Jaarbonus.
 • Reiskostenvergoeding.

En jij?

Jij bent een teamplayer; weet wat je moet investeren om resultaten te behalen. Jij weet dat succes niet vanzelf komt en dat je samen veel meer kan bereiken dan alleen, dus je weet hoe je in een team samenwerkt. Jij straalt positieve energie uit en hebt zelfvertrouwen, je kan goed plannen en je bent communicatief sterk.

Verder verwachten we dat je minimaal een mbo-opleiding HRM/recruitment hebt afgerond en/of vergelijkbare en aantoonbare ervaring hebt.

Solliciteren

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met de afdeling Werving en Selectie, via 085-7731737 (op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 – 16.30 uur) of mail naar werving@loopbaangarantie.nl