Ondernemenofwerken

Reflectie training voor vierdejaars studenten

 

Ondernemenofwerken traint laatste jaars studenten van vooral de opleidingen sport& bewegen, sportmarketing-management en eventmanagement. Deze training focust zich op het uitwerken en vooral toepassen van the Golden Circle themas , Why, How & What

STUDENTEN AAN HET WOORD

Ondernemenofwerken een initiatief van:

Ondernemenofwerken is een MVO initiatief van Loopbaan Garantie en verschillende werkgevers in de metropool regio Rotterdam- Den Haag. Wij werken samen met opleidingsmanagers en 4e jaars studenten.

Onze services voor vierdejaars studenten

Kick- start voor ondernemers

 Na een succesvolle ELEVATORPITCH  en in het geval dat het idee aantoonbare marktpotentie heeft helpen we bij de doorstart en ontvangen jij €2500 ,-starters fee.

Ondernemen? Dat kan!

SpeedDate4Work

Wij bieden 4e jaar studenten die na het afstuderen  werk zoeken voorrang op de SPEEDDATE 4WORK meetings. Bij succes ontvangen zijn een zgn. salary kick start- fee van € 225,-

Creëer je eigen baan!

Werken & studeren!

Doorstuderen is vandaag de dag net zo slim als ondernemen. Ondernemenofwerken en haar initiatief nemers  zorgen dat je kan studeren en geld verdienen. 

Werken en leren? Aan de slag

Inhoud van de reflectie training voor vierdejaars studenten

Ondernemen of werken

Onze missie is studenten te trainen zodat zij na het afstuderen een juiste keuze voor de toekomst kunnen maken . De deelnemers zijn 4e jaars studenten van MBO opleidingen Sport en Bewegen, Outdoor en sportmanagement. Ondernemenofwerken biedt deze jonge mensen na het afstuderen direct een baan aan of de mogelijkheid om hun businessplan te pitchen.

Golden Circle…Why!

Zelfreflectie is al een uitdaging voor volwassenen, laat staan voor studenten. Toch hanteren en passen wij in de training Ondernemenofwerken, de Golden Circle thema’s van Simon Sinek toe. Het goed onder woorden kunnen brengen van het “waarom” achter je acties of handelingen vergroot de intrinsieke motivatie en plezier in wat je doet of gaat doen. Deze training gaat verder dan inhoud geven aan een ondernemingsplan.

Book een gastcollege!

11 + 5 =