Ondernemenofwerken

Reflectie training voor vierdejaars studenten

 

Ondernemenofwerken traint laatste jaars studenten van vooral de opleidingen sport& bewegen, sportmarketing-management en eventmanagement. Ondernemenofwerken is een merk van Loopbaan- Garantieplan  en werkt samen met opleidingsmanagers en 4e jaars studenten. Deze training focust zich op het uitwerken en vooral toepassen van the Golden Circle themas , Why, How & What

Ondernemen of werken

Onze missie is studenten te trainen zodat zij na het afstuderen een juiste keuze voor de toekomst kunnen maken . De deelnemers zijn 4e jaars studenten van MBO opleidingen Sport en Bewegen, Outdoor en sportmanagement. Ondernemenofwerken biedt deze jonge mensen na het afstuderen direct een baan aan of de mogelijkheid om hun businessplan te pitchen.

Golden Circle…Why!

Zelfreflectie is al een uitdaging voor volwassenen, laat staan voor studenten. Toch hanteren en passen wij in de training Ondernemenofwerken, de Golden Circle thema’s van Simon Sinek toe. Het goed onder woorden kunnen brengen van het “waarom” achter je acties of handelingen vergroot de intrinsieke motivatie en plezier in wat je doet of gaat doen. Deze training gaat verder dan inhoud geven aan een ondernemingsplan.

Book een gastcollege!

10 + 14 =

TOPICS & CONTACT

VIDEO IMPRESSIES

OPLEIDING PARTNERS

WERKGEVERS