Academy

 

De  Academy is een CRKBO geregistreerde Beroepsonderwijs instelling em erkend leerbedrijf. Het is afzonderlijk onderdeel binnen het Loopbaangarantie  en is een samenwerkingsverband van verschillende sport- ( en bewegen), PABO, pedagogische  en sportmanagement opleidingsinstituten die daarvoor deelnemen aan het Loopbaangarantie ©.

Onze Trainers

Of het nu gaat om gastcolleges over de toepassing van the Golden Circle themas , Why, How & What. Of trainingen van uw pedagogische medewerkers in de BSO, of onderwijsteams op uw basisschool onze trainers staan voor u klaar.

Jaap Aarts

Senior Trainer onderwijs en verkeer

Vinesh Sewnundun

Senior Trainer onderwijs en verkeer

Marcel Zwolle

Manager en trainer Hybride onderwijs

Rachelle Mahieu

Trainer en docent gastcolleges

drs. Clyde Tdlohreg

Trainer en docent gastcolleges

Onze Academy verzorgt kortlopende trainingen en cursussen als praktijk aanvulling op hbo en mbo opleidingen. Ons team i.s.m. haar partners vertaald in deze trainingen en cursussen de praktijk vraag van haar opdrachtgevers, onderwijsinstellingen, bedrijven, sportorganisatie en gemeentelijke overheden naar pragmatische uitvoering van taken en activiteiten.
De cursussen en trainingen hebben een pragmatische en praktische waarde. Na de training/cursus kunnen afgestudeerden doelgericht en geëquipeerd aan de slag bij de verschillende hierboven genoemde opdrachtgevers.

Module ondernemen

 

Deze trainingsmodule focust zich op het uitwerken en vooral de toepassing van the Golden Circle themas , Why, How & What. Er wordt praktisch middels werkopdrachten vorm gegeven aan en na gedacht over de visie en kernwaarden van een onderneming.
Vraag de diverse trainingen en cursussen DIRECT bij ons aan!
De JTC’s zijn ontwikkeld op aandringen van diverse sectoren binnen de arbeidsmarkt. De trainingen zijn logische onderdelen binnen het Loopbaangarantie en geven dan ook goede vooruitzichten op een baan.

VIDEO IMPRESSIES

OPDRACHTGEVERS

Onze opleidingen en trainingen zijn vooral gericht op studenten met een mbo en hbo-diploma die, voor een directe en concrete aansluiting op de arbeidsmarkt en specifieke functies zoals de sportbuurt coach, sportinstructeur brede school, zich extra willen voorbereiden en verdiepen.

Klik hier voor meer info

Kom snel te weten over onze trainingen!.