VEEL GESTELDE VRAGEN

TOPICS & NEWS

MEER INFO

WERKGEVERS

OPLEIDINGSPARTNERS

Veel gestelde vragen over de talenten- bank

 

Sportloopbaangarantieplan.nl vindt het belangrijk dat de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is.
Kom je er toch niet uit? Klik dan op een van de veel gestelde vragen hieronder. De vragen zijn verdeeld onder twee onderwerpen: account aanmaken/vergeten en sportvacatures via Sportloopbaangarantieplan.nl.
Heb je toch nog vragen over gratis sportvacatures plaatsen, Cv’s gratis bekijken, meer exposure of staat jouw vraag er niet bij? Stel dan je vraag via ons support systeem, mail naar werkgever@sportloopbaangarantieplan.nl.

Recruitment tips

Account aanmaken/vergeten:

  • Hoe maak ik een account aan?

 

Antw: Het aanmaken van een account is gemakkelijk. Ga hiervoor naar registreren en vul de gewenste gegevens in. Door zoveel mogelijk in te vullen wordt de kans groter dat je gevonden wordt door een werkgever.

 

  • Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens verloren ben?

 

Antw: Als je wilt inloggen, dan kan je aangeven dat je je inloggegevens vergeten bent. Je ontvangt op het door jou opgegeven e-mailadres de nieuwe inloggegevens.

Vacatures plaatsen via Sportloopbaan-garantieplan.nl:

  • Waarom zou ik mijn vacature plaatsen op Sportloopbaangarantieplan.nl?

 

Antw: Door je sportvacature te plaatsen op Sportloopbaangarantieplan.nl kunnen kandidaten makkelijk contact met je opnemen. Voor de kandidaten is het namelijk gratis om jou sportvacature te bekijken. Dus het plaatsen van je sportvacature heeft wel degelijk zin! Je sportvacature zal vaak bekeken worden. Om je sportvacatures te kunnen plaatsen vragen we je alleen te registeren bij Sportloopbaangarantieplan.nl. Meldt je hier aan. Ben je reeds geregistreerd? Klik dan door op Inloggen.

SAMEN WERKEN AAN "HYBRIDE" ONDERWIJS OPLOSSINGEN

STUDEREN IN DE PRAKTIJK (HET WERKVELD)